söndag 31 oktober 2010

Äntligen!!

I morgon så är det äntligen dags för målning och tapetsering.
Gu' så häärliigt!! Ska försöka komma ihåg att ta några bilder före.

Har nu i stort sett tömt de två första rum som ska tas, förutom platsen där jag nu sitter.
Det får bli om nån timme eller så.

Så imorgon är jag förpassad till att hålla till i köket. Stå vid spisen tänker jag då inte göra där.
Har tänkt att försöka få ihop ett mosshjärta och lite annat pyssel.

torsdag 28 oktober 2010

Ja nog längtar jag!!

Nu är golven klara sedan en vecka tillbaka, kanonbra blev det.
Längtar fortfarande på att allt ska bli klart. Blev även lovad att få badrummet målat också, så det blev till att plocka undan allt i helgen som var eftersom han inte visste om målaren hade tid nu i veckan. Och eftersom mannen i huset för det mesta är borta under veckorna, så blev det till att göra det fort som bara den.

Känns inget roligt att  behöva bo i ett förråd, som det är nu. Måste säga att det är fruktansvärt. Jag som vill ha någon slags ordning på alla mina grejor, vet ingenting just nu. Känner att jag inte heller kan göra något av alla mina iddér som jag vill bli klar med.. Men men.. det är väl bara att kanske försöka göra något av det ändå.

Slank iallafall in på loppis i måndags och lyckade hitta lite mer saker som jag har att göra iordning.
En stege som jag letat efter länge, stod bara där.. Yes!! nångång så har man iallafall tur. Har inte lyckats fota det ännu, ska försöka göra d imorgon.

Nu ska jag iallafall ta och slänga mig i soffan och bara mysa resten av kvällen..

tisdag 12 oktober 2010

Längtar!!!

Usch vad jag längtar till att all renovering av lägenheten är klar.. Lever just nu i kaos. Grejor överallt, mest i vardagsrummet då jag inte ska byta golv där. Herregud vad grejor man har egentligen. Tänker ju inte så mycket på det när man har allt utspritt. Får ju ångest när jag kikar runt bland alla andras bloggar och ser hur fint alla har.. Men, men.. det kommer det ju bli hos mig med inom kort.

Tänker försöka få till att lägga in en bild på skänken jag målat

Yes!!!! jag lyckades ;-))))

tisdag 5 oktober 2010

Förberedelser

Ushc och fy!! börjar fundera på vad jag har satt igång.. Renovering av hela min lägenhet börjar nästa vecka.
Fattar inte vart jag ska göra av alla saker. Måste ringa golvläggaren i morgon för att höra vart han har tänkt att börja så jag kan försöka planera vart jag ska börja och tömma. Håller ju även på med att måla lite möbler nu när man inte behöver tänka på att spilla färg på golvet. Så jag har det jag gör några veckor framöver. Men det ska bli såååå skönt när allt är klart. Ska försöka lägga in några före och efter bilder på själva renoveringen.

När allt är klart så hoppas jag på att det blir som jag tänkt.. Bilderna har jag i mitt huvud.. som förövrigt verkar vara helt tomt.. hihi

Ser ju så himla mycket fint bland alla bloggar jag besöker, och då önskar jag verkligen att jag hade ett helt hus att fixa och dona i. Det är ju också så att det är betydligt enklare när man äger sin bostad att göra precis som man vill. Jag har ju så mycket idéer hela tiden som jag vill göra..

Nu väntar jag på att en ny säsong med "Äntligen Hemma" & "Desperate Housewifes" ska börja. Så nu blir resten av kvällen i soffan!!