onsdag 22 februari 2012

Väntan!!

Sitter här och väntar på dessa två godingar!! Ska bli kul att ha dom hemma några dagar.
Kunde i och för sig varit trevligare under annan situation. Pojkarnas farfar ska nämligen begravas på fredag.

Nu ska jag iallafall ta och göra varma mackor tills dom kommer hem om ca 1 timme. H har åkt tåg från Norrköping halva dagen, så han lär väl vara ganska hungrig när han kommer hem.

söndag 19 februari 2012

Frän bil!!

Idag kom äldste sonen inrullandes på vår gård med sitt nyförvärv. Kan tänka mig hans känsla för den första egna bilen. Bjöd modern på en provtur till skogs och rädd som man är för att köra fast i djupsnön, så tog sig denna bil fram galant. Inte så dumt med sånt väder som vi har här just nu, massor av snö som bara vräker ner.

Har förövrigt haft en riktigt latarhelg..stickat och pysslat lite, bilder på det kommer inom kort.

lördag 18 februari 2012

Besök på Åbacken


Tycker att jag lyckades få till en ganska bra bild på Thyra, min väns häst. Känner att det är ganska svårt att få till alla inställningar som finns på kameran,, men men övning ger färdighet sägs det ju.

Har bestämt att jag varje dag ska fota något, så kameran ska finnas med överallt. Tur att jag köpte mig en kameraväska som är helt suverän att ha med på mina promenader

fredag 10 februari 2012

Vad skenet kan bedra!!

Igår så såg det ut som att det var en härlig dag, med sol och blå himmel. Glad i hågen tog jag beslutet att jag för första gången den här vintern skulle ge mig ut på Storsjöns is.

Visst är det härligt att vara ute, men inte direkt på öppen is. För gud vad det blåste kallt. Så någon längre tur blev det inte.

lördag 4 februari 2012

Mönstret hittade jag hos Så Vitt Jag Vet